keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

LIVESEURANTAA: Bangor City vs HJK

Hei taas rakkaat lukijamussukat. Kuten jo aiemmin lupasin tänään on tällä sivustolla HJK:n Mestarien liigan 2.karsintakierroksen avausosasta liveseurantaa tarjolla. Päivittelen viestejä tämän blogauksen alle päivän mittaan niin, että viimeisin viesti näkyy aina ylimpänä. Luvassa päivän tunnelmia, mielenkiintoista nippelitietoa ja toivottavasti myös välähdyksiä itse ottelutapahtumasta.

Huom.Muistakaa päivittää F5-näppäimeillä!

----------------------------------------------

22:21

<3 <3 <3 <3 <3

22:20
FINAL SCORE BANGOR 0 HJK 3!!!!!!!!!!!!!! KIITOS!!!!!!

22:20
Bangor-kannattajien Ruotsin lippu bongattu nappulakenkien aikana ;)

22:15
Loistava sommitelma HJK:lta. Nättiä lyhytsyöttelyä Bangorin puolustuksen keskellä ja lopulta Sorsa tykittää 3-0. Kiitois ja näkemiin! This is what I call professional football!

22:11
"Oi meidän HJK..." kaikuu Belle Vuella. :)

22:09
Parikka sisään, Pukki vaihtoon. Aistin maalin ilmassa?

22:07
Parikka tulossa kohta kehiin! :D

22:05
HJK peruuttelee ja Bangor taistelee loppuun asti tosissaan. Muutama mehukas paikka Bangorilla, mutta Ville Wallen pitää Klubia pystyssä.

21:56
Mursu varmistelee: Sadik vaihtoon, Fowler sisään.

21:51
HJK selkeästi vastannut Bangorin henkiseen sodankäyntiin. Enää meille ei vittuilla. Johtoasemassa toki hyvä olla pirteänä. Nyt pää kylmänä!

21:49
HJK-kannattajat päässeet kuulemma Sadikin "iholle". Turvamiehet paheksuvat.

21:49
Mannström vaihtoon -> Sorsa sisään.


21:49
Puoliaikamyynti hoidettiin ammattitaidolla:
Vain kotifanit saivat palvelua. Myynnissä fish and chips ja avaamattomia kaljapulloja. Nyt Bangor-fanit ryystävät kaljaa katsomoss pullon suusta.

21:45
Problemos tecnicos. Kone tilttasi ja jouduin avaamaan koneen uudestaan. Sillä välin Sadik teki 2-0. Hyvä Klubi!

21:24
Tilastojen mukaan tasainen ottelu: vedot maalia kohti 2-2, vedot ohi 2-2, kulmat 3-3, rikkeet 5-4, ei kortteja.

21:19
Tauko. Se tuli HJK:lle hyvään paikkaan. Pelissä näkyy pientä hermostuneisuutta vierailta. Bangor oli odotetun vittumainen vastustaja. Muutama paha kulma, mutta HJK selvittänyt tilanteet rutiinilla ja onnellakin. Yksi kuumottavimpia pelejä, joita on tullut viime aikoina nähtyä. Vielä pitäisi 45 minuuttia kestää. Toivottavasti Bangorin kunto romahtaa toisella puoliajalla ja HJK saa paremmin pelin haltuunsa. Nyt täytyy pitää pää kylmänä, eikä lähteä höntyilemään. C´mon Klubi!

21:09
Bangor on ilkeä joukkue vastustajaksi. Henkisesti vahva joukkue, joka antaa aina tilaisuuden tullen kyynärpäätä ohimoon. Kotiyleisö jaksaa hiillostaa.

21:02
Pukki riplaa itselleen avopaikan. Laukaus hieman ohi takakulmasta.


21:00
Wallen saa pienen tällin, kun Bangherin hyökkääjä törmää maalivahtiin. Eiköhän se tuosta nouse.

20:55
HJK = Finnish Manchester United?

20:53
Liverapoa Bella Vuelta:
Järjetön kiima maalin aikaan. Halattiin omat ja lähimmät vieraat. Lisää vaan!20:49
WHO ARE YA?? WHO ARE YA?20:43
Dawda syöttää Pukin läpi. Pukki ohittaa maalivahdin ja syöttää Berat Sadikille, joka iskee varmasti pallon verkkoon. MAALI MAALI MAALI! HJK JOHTAA 1-0!!

20:41
Kotikatsomossa n.200 henkeä, joista 30 laulaa. HJK-kannattajia 25. Poliisi esti yhdeltä HJK-kannattajalta pääsyn stadionille.


20:38
Hyvä ja varsin intiimi tunnelma Bella Donna Stadionilla. Bangor painostaa, mutta HJK:lla ei vielä hätää.

20:34
Bangorin vapari laidalta n.28 metristä, mutta HJK purkaa.

20:32
Bangorin kulmapotku. HJK hoitaa ja pallo kapteeni Wallenille.

20:31
HJK pelaa tänään koko valkoisissa. Bangor sinisissä paidoissa. HJK-kannustus kuuluu tv-lähetykseen selvästi: "HJK-HJK-HJK!"

20:29
WHO ARE YA! WHO ARE YA! WHO ARE YA! Ny rillataan!!

20:25
Forza HJK aina kotona aina vieraissa-lakana bongattu. Samoin Bangor-faneilla Che Guevara-bandis ja Jugoslavian lippu. Mitähän vittua nyt taas? :D


20:19
Tällä hetkellä vatsassani abouttia rallaa viisi miljoonaa perhosta. Unelma elää!! Pois alta vittupäät täältä tulee Klubi!


20:17
Siellä on taas Bangor-fanit porsastelleet: SHOKKI!!!

20:13
Erään tosikannattajan mielipide FF2-palstalta juuri 15 minuuttia ennen ottelun alkua:
UCL ei ole perheille. Se on vain meidän tosi kusipäiden juttu!


Jännitys tiivistyy. Nyt pelataan isoista rahoista. Paineet ovat sen mukaiset.

20:08
Boikotoikaa Arjalaisten Sanomain liveseurantaa:
http://www.iltasanomat.fi/mestarienliiga/seuraa-hjkn-pelia-livena/art-1288401391149.html

Buu!!!!!

19:55
Blogimme arvaa, että pelistä tulossa vaikea. Kapea kenttä ja fyysinen vastustaja. HJK:n pitäisi kuitenkin nykykunnossaan selvittää esteet. Optimistinen lopputulosveikkaus 2-0 HJK:lle. Maalintekijöinä Sadik ja Parikka.

19:52
Bangherin avaus:
Idzi-Hoy-Roberts-Morley-Brewerton-Johnston-Jones-Garside-Davies-Ward-Bull

19:50
HJK:N AVAUS:
Wallen-Kansikas-Moren-Ring-Mannström-Sadik-Lindström-Bah-Riihilahti-Pukki-Sumusalo
(lähde: Uefa.com)


19:48
Tässä vaiheessa lienee syytä esitellä päivän tapahtumapaikka Rhyl. Rhyl? Mikä vitun Rhyl?

Wikipedia vastaa:
Rhyl on kaupunki Denbighshiressä Walesin pohjoisrannikolla. Rhyl on ollut pitkään suosittu rantalomakohde. Matkailuperinne ulottuu aina Viktoriaaniselle ajalle, jolloin se tunnettiin eleganttina yläluokan kohteena. Toisen maailmansodan jälkeen seudun luonnne on muuttunut huomattavasti lähimmistä suurkaupungeista saapuneiden turistien johdosta. Se oli pahasti rappeutunut 1990-luvulle tultaessa, mutta sen jälkeen aluetta on uudistettu merkittävin investoinnein. Kaupungin asukasluku oli vuonna 2001 hieman alle 25 000 henkeä.


19:43
Nimimerkki Uuno Front lähettää tunnelmia pääkallopaikalta Rhylista:
In Rhyl drinkin Nutty Black Ale. Fantastic!19:40
Sain juuri tilannepäivitystä nimimerkki FC Apollon liveseurantaluolasta:
Uuni on napsahti päälle. Tavoitteena 250c klo 19:55. 1200g toppa hornetteja menee sillon uuniin. Kaikki alkaa olla valmista. Chilipähkinät on jo kupissa, Jasmin-Persikka on kylmässä.


19:35
Onhan tämä vähän erikoista hössötystä, kun yhden mokoman europelin takia tällä tavalla meuhkataan. Eiväthän nämä ole sen tärkeämpiä pelejä kuin normaalit liigapelitkään. Hössötys johtunee siitä, että nämä pelit eivät ole jokaviikkoista kauraa. Sitä tunnetta, kun olet ulkomailla kannustamassa HJK:ta jatkoon, ei voi sanoin kuvata. Se tunne täytyy jokaisen itse kokea.

19:26
Jännitys tiivistyy. Matsin alkuun reilu tunti. Ei vielä avauskokoonpanoja saatavilla missään? Laitetaanpa hieman tunnelmankohotukseen soveltuvaa iskelmää: VESA ENNE - MATSIPÄIVÄ.


19:17
Kuriositeettinä kerrottakoon, että Espoon rantaradan varren liveseurannnan päämajan piilopirtissä korkattiin juuri Koskenkorva jasmiini-aprikoosi-vissyllä. :ylos:

19:00
Liveseuranta jatkuu: nimimerkki S.K.:n uusi tekstiviestirapo kertoo seuraavaa:
Saavuttiin juuri Walesin puolelle ja eläimet pellolla vaihtui samantien lehmistä lampaisiin. Satraappi odottaa baarissa pelipaikan lähellä. Elämäni suurin hetki.


18:11
Juuri tulleen tiedon mukaan Rhylissa on lämmin ilma. Lämpömittari näyttää 20.3 °C astetta. Etelätuulta 3 km/tunnissa eli lähes tyyntä. Kotijoukkueelle siis lähes helteiset oltavat, kun taas hellemassaan tottunut HJK joutuu vetämään pitkähihaisellä tänä iltana.

17:53
Illan ottelu ei jostain syystä olekaan loppuunmyyty vaan lippuja on vielä halukkaille tarjolla portilta. Bangorin forumilta löytyi seuraava tieto:
Just heard that tickets will be available at the ground in Bangor untill 3pm today,and outside Bellvue at Rhyl before the game so take a couple of mates,finally good luck to the lads tonight.As someone who has supported the club since,Conde and Morton days just seeing my ticket with Champions league on it makes me feel so proud to be a City supporter.


17:24
Nyt joukkio on matkalla kohti pelipaikkaa 200 puntaa(menopaluu) maksaneessa 16-hengen minidösässä. Halpa kauppa löytynyt matkan varrelta: FP:tä ja HL:ää tarttunut mukaan.


15:55
Päivitystä tilanteeseen: Manchesterissä yöpyneet 8 HJK-kannattajaa on heräillyt matsipäivään, käynyt tutustumassa kaupungin nähtävyyksiin ja syönyt pizzaa lounaaksi. Sen jälkeen ovat käyneet paikallisessa helvetin isossa casual-puodissa, jossa on ollut kesäale. Sen jälkeen siellä on juotu tosimiesten siideriä hotellihuoneessa ja odoteltu kyydin lähtöä Rhyliin. 10 jätkää on tulossa Lontoon kautta ja lisäksi paikallisia Enklannin suomalaisia on tulossa myös HJK:n katsomoon. Kiitokset raportista nimimerkki S.K.:lle.

14:56
Säätiedotus Rhyliin keskiviikolle:
Luvassa puolipilvistä säätä, mutta välillä myös kirkkaita auringon paisteisia hetkiä. Sadekuurojen mahdollisuus. Sadekuurot saattavat ajoittain yltyä rajuiksikin ja suurimmat sateet osuvat todennäköisesti Pembrokeshiren alueelle. Iltaan mennessä kuurojen pitäisi väistyä Walesin yli Englantiin. Mereltä saattaa hetkittäin käydä vaimeahko tuulenvire. Yö tulee olemaan kuiva ja kevyt tuulenvire tekee ilmasta viileähkön.

13:38
Virkistetäänpä vähän muistia ja suunnataan katseet menneeseen. HJK ei ole ainoa suomalaisjoukkue, joka on astellut europeliin Rhylin Belle Vue stadionin nurmelle. FC Haka kohtasi siellä taannoin kaupungin ylpeyden Rhyl FC:n. Kuten tästä videosta huomaa, ei kentän koko ole juuri postimerkkiä suurempi. Illan ottelusta tulee erittäin hankala leveään kenttään tottuneelle lippulaivalle.


12:37
Sain juuri närkästyneen privaviestin yhdeltä HJK:n kaikkien aikojen legendaarisimmalta kannattajalta, nimimerkki tamme autolta, joka jännittää illan matsia kotona Helsingissä:
olen aivan vitun närkästynyt, kun suomen puuhastelijat eivät tee sille yhtään mitään. Jokaisen suomalaisen jengin pelit pitäisi joko kuulua radiossa tai näkyä tv:n pääkanavilla. jotka ovat europeleissä mukana. Huominen Häcken-Honka voisi kiinnostaa, huominen KuPS-Gaz metan voisi kiinnostaa, tämän iltainen BANGOR CITY HJK kiinnostaisi, mutta minkäs teet. Olisin voinut ite lähteä selostamaan sen pelin sinne, vitun walesiin, mutta eipäs kukaan kysynyt.


11:56
Tekstiviesti Manchesteristä kertoo, että HJK:n kannattajat eivät vielä ole päässeet liikkeelle vaan makaavat kenraaliharjoitusdarrassa. Ei tietenkään ihme, kun kello on saarilla kaksi tuntia normaaliaikaa jäljessä. Tavoitteena iskujoukolla on syödä runsas pubilounas aamiaiseksi ja sitten matkustaa vuokrapakulla paikanpäälle Rhyliin. Ennusteiden mukaan n.20 HJK kannattajaa matkustaa ottelua seuraamaan.


11:30
Tervetuloa mukaan liveseurantaan. Mitään merkittävää ei ole vielä tapahtunut. Matsin alkuun 9 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti